اين سايت براي آنان ساخته شده كه وقت خود را طلا ميدونن و با همكاري اجزايي مجرب ساخته شده و جهت آگاهي بخشيدن به تمام مردم است هر چي بخواييد داخل اين وب هست و متعلق به تك تك شماست و جايگاهي است براي بهترين ها و موضوع آن عمومي است و براي تمام سنين است اين سايت براي آنان است كه بهترين ها را ميخواهند
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
خيلي ها موفقيت را داشتن موقعيت شغلي مناسب و برخورداري از رفاه كامل مي دانند ، اگرچه بسياري ثروتمند بودن را به عنوان نوعي ارزش، شايد شبيه به موفقيت نمي دانند، اما در بسياري از كشورهاي دنيا چنين است. از همين راهروي فكري هم هست، كه ثروتمند ترين مردان و زنان دنيا، آنجا كه سامانه مالياتي درستي هم وجود دارد، با افتخار سر خود را بالا مي گيرند و از ثروت مشروعي مي گويند كه البته قانونمد و شفاف به دست آمده است و كم نيستند ليست هاي ثروتمند ترين افراد يك كشور يا جهان كه در نشريات مطرح مي شوند.
در "ايران سال 1389 "اما ، موضوع مثل خيلي از مقولات ديگر متفاوت از دنياست. در اينجا، پولدار بودن همان است كه در «به كجا چنين شتابان؟» و «دارا و ندار» نشان داده مي شود ؛ اگرچه اين سريال محصول ماه هاي اخير است، اما فيلمنامه آن در ذهن بسياري از افراد جامعه ما از خيلي سال ها پيش نقش بسته است. سال هايي كه گنج قارون ساخته شده بود.
بر اساس اين تفكر است كه: «اولا پولدار ها خبيث هستند و هيچ راهي به جز بالا كشيدن حق فقرا نداشتند تا پولدار شوند. ثانيا، پولدارها معمولا امراضي نظير سرطان خون (خاص مرفهان بي درد) دارند و اگر اين را هم نداشته باشند، حتما از حرص پول سكته مي كنند. بچه هايشان هم كه اگر ايدز نداشته باشند(كه اين ايدز هم سوغات يك سفري خارجي و بي بندوباري است) حتما معتاد و الكلي هستند.»
با اين پاراگراف كوتاه، چه كسي حاضر مي شود بگويد من ثروتمندترين ايراني هستم؟ بهتر آنكه چيزي رو نشود. از طرف ديگر هم، خانواده 8 نفري كه نان شب شان به زحمت در مي آيد، پاي تلويزيون ال سي دي قسطي(وارد شده توسط يكي از آن ثروتمندان ايدزي) بنشينند ، وقتي كه نوك پاهايشان به خاطر تنگي جا به هم مي خورد، 500 تومان تخمه آفتابگردان بشكنند و به عاقبت ثروتمندان بدبخت نگاه كنند و خدا را هزار مرتبه شكر كنند كه اگر پولدار نيستند و قسط خريد وسايل منزل و اجاره خانه و شهريه دانشگاه عقب افتاده و پول خريد گوشت ندارند و شير يارانه اي گيرشان نمي آيد و زير كفششان هزار بار وصله شده، لااقل بچه هايشان ايدز ندارند، دست به قتل نمي زنند، از اعتياد كمرشان نشكسته و...!
از بحث دور نشويم، به لطف سامانه هاي مالياتي و مالي كشورمان ايران، دو دسته ثروتمند وجود دارند. دسته اول كه هميشه هم بحث برانگيز بودند، رانتي هستند و زمين خوار و ... اينها را كسي نه مي شناسد، نه ديده، نه حساب هايشان معلوم است. لااقل 5 سالي هم هست كه اسمشان از نوك زبان، به بيان نرسيده و هنوز مردم منتظر شنيدن نامشان هستند و مدارك ثروت نامشروعشان.در ضمن وقتي نام شان از نوك زبان بزرگان به مقام بيان نرسيده، انتظار زيادي است كه از قلم ما بچكد!
پس اجازه بدهيد سراغ دسته دوم برويم، همان ها كه ثروتمند هستند، اما شناخته شده اند و به خاطر شناخته شده بودنشان، ماليات مي دهند. مالياتي كه كوچه هاي شهرمان را با آن اسفالت مي كنند، صدا و سيماي مان را با آن مي چرخانند و... براي پيدا كردنشان بايد كمي بگرديم.
در فهرست زير، هرجا كه ديديد، نام شركت يا كارخانه اي آمده است، بدانيد كه در آن بنگاه اقتصادي، اشخاص زيادي كار مي كنند و به واسطه توليد، چرخ اقتصاد خانواده شان مي چرخد ؛ پس قابل احترام هستند
برو به ادامه مطلب
:: موضوعات مرتبط:
اجتمایی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 1679
خيلي از ما تو گرفتن همين يه زنم مشكل داريم اما ناصر الدين شاه روي همه ما رو سفيد كرده با داشتن 80 زن در حرم سرا واي چي ميكشيدي بدبخت يا شايدم خوشبخت اخه زناي قديم مثل زن هاي حالايي كه نبودن
يكي كمه دو تا كمه 80 تا بشه خاطر جمعه البته براي ناصرالدين شاه
محبوب ترين زن صيغه اي شاه
انيس الدوله
نام اصلی او فاطمه است. وی دختر نور محمد، از گرجیانی بود كه در زمان صفویه، اجدادش را از گرجستان كوچانده و در مازندران سكونت داده بودند. پدرش در جوانی درگذشت و از آن پس نزد عمهاش زندگی میكرد. توسط او به حرمخانه ناصرالدین شاه قاجار (۱۲۶۴ ـ ۱۳۱۳ق) راه یافت و جیران خانم فروغالسلطنه ـ كه در آن زمان زن محبوب شاه بود ـ دختر را به خدمت خود نگاه داشت. پس از مرگ جیران كلیه اموال او به فاطمه سپرده شد. وی در دربار تصميم گرفت باسواد شود لذا دو سه نفر از ملاباجیهای اندرون، مامور تعليم وتربيت او شدند.در سفر سلطانیه، شاه او را صیغه كرد (۱۲۷۶ ق) و فاطمه خانم را «انیس الدوله» لقب داد و بعد هم مالیات شهر كاشان و دهات آن را به انیسالدوله واگذار كرد و به دلیل لیاقت، كفایت، كاردانی و آدابدانی به تدریج موردتوجه و علاقه شاه قرار گرفت و مقام و منزلت ممتازی در میان زنان عقدی وصیغهای شاه به دست آورد. اولین زنی بود که به همراه شاه قاجار در اولین سفر او به فرنگ (تامسکو) رفت. انیس الدوله در واقع ملکه بود، ولی فرزندی نیاورد. شاه او رااز ته دل و با تمام جان دوست داشت و چندین بار خواست وی را در زمره زن های عقدی خویش درآورد، ولی انیس الدوله نپذیرفت و اظهار داشت که نمیخواهد ساعت سعد زناشویی خود را بر هم زند. انیس الدوله، به همراه شاه و همراهان وی از راه انزلی عازم اروپا شدند، اما چون موضوع حجاب انیس الدوله مطرح بود و ظاهری کاملا متفاوت با زنان اروپایی داشت، به اجبار او را از مسکو به تهران بازگرداندند اما شاه به حدی به او فکر میکرد که به هنگام سفر به انجلیز پیکرهای از خود را به همراه کارت پستالی برای او فرستاد، این البته به جهت روزی بود که در بلاد فرنگ عشاق برای معشوق انجام میدهند تا نشان دهند فکرشان به او مشغول است.
این تصویر متعلق به خانم انیس الدوله ،همسر صیغه ای محبوب ناصرالدین شاه است.که شاه در اوایل دوران سلطنت خود در سفر به دهکده (امامه) نزدیک اوشان فشم و میگون این دختر هفت ساله را پسندید و او را به قصر خود برد .انیس الدوله تحت نظر یکی از همسران شاه قرار گرفت تا به سن شانزده سالگی رسید و با شاه به صورت صیغه ای ازدواج کرد و هیچ گاه حاضر نشد به عقد دائم شاه در بیاید.
انیس الدوله در طول سالهای زندگی در حرم خانه چاق و چاق تر شد.این تصویر در سال 1283 ه.ق گرفته شده و مربوط به دوران جوانی و تناسب اندام اوست.مادام کارلا سرنا نویسنده و روزنامه نگار فرانسوی او را در سال 1294 ه.ق دیده و می نویسد بسیار چاق و درشت اندام بوده و غذای زیادی می خورده و به مادام کارلا سرنا گفته تو چقدر لاغر و خشکیده ای . مردان ایرانی زنان چاق را دوست دارند و هر چه زنی فربه تر باشد نزد شوهرش عزیز تر و مقرب تر است.
کارلا سرنا می گوید:کار بد او این بود که شیرینی و میوه را دندان می زد و نصف آنرا به خانم فرانسوی تعارف می کرد.
او هیچ وقت نتوانست فرزندی بزاید اما نزد ناصرالدین شاه بسیار عزیز بود و تقریبا ملکه ایران محسوب می شد.بستگان او به مقامات زیادی رسیدند(پارتی بازی) او اجازه داشت در کنار ناصرالدین سر سفره بنشیند و غذا و آش و کباب و پلو به او تعارف کند.لقب او حضرت قدیسه بود .پس از کشته شدن ناصرالدین شاه در روز 12 اردیبهشت 1275 ه.ش ،او مدت زیادی زنده نماند .دوستعلی خان معیرالممالک نوه دختری ناصرالدین شاه، علت مرگ انیس الدوله را ناراحتی و بی قراری او پس از مرگ شوهرش خوانده که چون حقوق ماهانه اش ،یعنی اسکناس های مزین به تصویر ناصرالدین شاه را برایش آوردند به گریه و شیون پرداخت و سکته کرد و مرد.اما اسنادی که جدیدا کشف شده گواهی فوت ایشان را به علت ابتلا به بیماری یرقان ،ذکر کرده و ایشان به علت هپاتیت B در 42 سالگی مرد.
داشتم تو خيابون قدم ميزدم يهو يه تصادف عجيب رخ داد واي چه تصادفي خدا نصيب كسي نكنه
اولين قرباني تصادف در ايران
غلامحسین درویش معروف به درویش خان یکی از نامداراترین موسیقیدانان ایران ، اولین قربانی تصادف رانندگی در ایران است ، ماجرا از این قرار است که : آخر شب دوم اسفند ماه سال ۱۳۰۵ هجری شمسی جهت عزیمت استاد از محفل موسیقی به منزل درشکه ای دو اسبه کرایه می کنند و استاد سوار بر درشکه به طرف منزل حرکت می نماید ، در آن زمان اتومبیل به تازگی وارد خیابانهای شهر شده بود و تعداد آنها به سختی به ۵۰ دستگاه می رسید و همچنین اخذ گواهی نامه رانندگی هنوز وجود نداشت و رانندگان عموما" ناشی بودند و قوانین راهنمایی و رانندگی نیز نه وجود داشت و نه اعمال می شد ،زمانیکه درشکه حامل درویش خان از خیابان امیریه به سمت شمال می پیچد ، اتومبیل فوردی از جهت مخالف با درشکه و اسبهای آن تصادف می کند ، اسبهای درشکه درجا تلف می شوند و استاد از درشکه به بیرون پرتاب شده و از ناحیه سر به زمین برخورد می کنند ، بلافاصله مردم رسیده و مجروح را به بیمارستان نظمیه تهران که بهترین بیمارستان آن زمان تهران بود می رسانند ، اما متاسفانه ضربه سنگین بوده و استاد گرانقدر موسیقی ایران بعد از ۵ روز ، به دلیل ضربه مغزی فوت نموده و جامعه موسیقی را سیاه پوش و داغدار فقدان خود می نماید . درویش خان در زمان مرگ ۵۴ ساله بود ، پیکر استاد را در گورستان ظهیر الدوله جنب مزار مراد خود ظهیرالدوله داماد درویش مسلک ناصرالدین شاه دفن نمودند
من نميدونم اين بيچاره آخر بدشانس بوده زماني كه فقط تو تهران 50 ماشين بوده تصادف كرده اگه الان بودي چي ميكرد
مزار درویش خان در خیابان دربند گورستان ظهیر الدوله پایین آرامگاه ظهیرالدوله
:: موضوعات مرتبط:
ترسناک ,
,
:: بازدید از این مطلب : 1678
مجموعه عکسهای منتشر شده و بسیار زیبای گروه موفق 25Band (تأمین و ای دل) به همراه عکسهای پشت صحنه کلیپ (40عکس) در سایز اصلی + دانلود یکجا (فایل زیپ) (لینک مستقیم )
| بدون تگ یا تبلیغ سایت روی تصاویر ||پیشنهاد میکنم از دست ندهید|
"پل" هشت پای معروفی كه به علت پیشگویی درست تعدادی از مسابقات فوتبال جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی شهرت جهانی پیدا كرده بود؛ مرد.
این هشت پا كه در ژانویه 2008 به دنیا آمده بود؛ به درستی برنده همه هفت بازی آلمان در جام جهانی را پیش بینی كرد.
او قبل از برگزاری بازی فینال این رقابت ها بین دو تیم اسپانیا و هلند نیز به سمت پرچم اسپانیا رفت.
پل پیش بینی های خود را از طریق برداشتن غذا از درون محفظه ای كه پرچم یكی از دو تیم روی آن بود؛ انجام می داد.
استفان پوروول مدیر آكواریوم اوبرهازن آلمان، محل زندگی پل با تایید خبر مرگ این هشت پای پیشگو گفت : داستان موفقیت های او بسیار جذاب تر از خود جام جهانی شده بود.
به گفته مسوولان این آكواریوم ؛ مرگ پل چون اختاپوس ها معمولا بیش از دو سال عمر نمی كنند؛ تعجبی ندارد.
پوروول هم اظهار داشت : این هشت پا به مرگ طبیعی مرده و ممكن است آن را در محل همین آكواریوم دفن كنند و مقبره ای برایش بسازند.
:: موضوعات مرتبط:
ورزشی ,
علمی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 1070